2012. december 6.

Tejterhelés



Reggel mentünk a Heim Pál kórházba, tejterhelésre.
Kellett vinni előző napi székletmintát. Éhgyomorral kellett érkezni ,aminek nem is volt akadálya, hiszen reggel 8-ra voltunk hívva, csak mégis dühítő ahogy lett intézve.
Reggel, ahogy beértünk a székletet átvittem a laborba. Ennek az eredményét meg kellett várni és csak az eredmény után derül ki, hogy meg tudjuk-e csinálni a tesztet vagy sem. 10,30 után kiderült, hogy mivel kicsit nehezebben sikerült tegnap a széklet, így az véres lett és ma nem tudjuk megcsinálni a tesztet. A doki szerint sem kell aggódni az miatt, hogy véres lett a minta, ez megesik ha erőlködik, és mivel a többi értéke jó és nem vérzik sehol, így haza lehetett ma jönni.
Ezek után szóltam anyunak, hogy akkor jöhetne vissza értünk és gyí haza.
Fefe végre ehetett, így 11 után már. Persze nincs azzal baj, ha egy nap mondjuk nem eszik 10-11ig, csak szegénykém megszokta hogy reggeli van ami nem tea :S így persze volt reklamálás bőven. 


Hogy miért kell a tejterhelés? Fefe nem allergiás a tejre csak érzékeny, mint nagyon sok gyerek. Én szeretnék neki adni joghurtot, tejfölös dolgokat, így bővülhetne kicsit az uzsonna választéka, de a doki szeretné ha kórházi megfigyelés alatt tesztelnénk. Majd ha kap már tejterméket is, akkor lesz megint GOR vizsgálat is.

Nincsenek megjegyzések: