2013. március 10.

Hetünk



A hetünk ismét jó volt, szerencsére szinte teljesen rohammentes. 

Hétfőn úszás, kedden Vakoda egyéni fejlesztés, csütörtök pulmonológia, pénteken meg Éva féle kezelés.
Hogy mi viselte meg Fefe szervezetét nem tudom, csak tippelni tudok: hétfőn és kedden nagyon elfárad vagy az időváltozás vagy ez így egyszerre volt sok neki, de a szerdai napot teljes egészében átaludta. A reggeli még úgy ahogy lecsúszott, az ebéd már nem igazán működött, uzsira pár falatit sikerült belepasszírozni a vacsi meg ismét a semmivel volt egyenlő, de mivel nem volt rohama és amikor ébren volt abban a kis időben aktív volt, így nem piszkáltuk. Ha aludnia kell akkor hagy aludjon, tuti oka van. Csütörtökön már mosolygós és jókedvű volt.
Pulmonológián a doki véleménye is az, hogy nem a tüdeje zörög a gyermeknek hanem az orra a bűnös :( Sajnos a gépi lélegeztetés és az orrszondán való táplálás megtette amit megtehetett, és a bal orrlyuka Fefének kacska. Az orrszívásnál is kicsit játszani kell, hogy rendesen ki lehessen szívni, és szemmel is látható a „hiba” az orrán. Jobb lenne ha köhögne, de ha nem szeret akkor nem szeret és nem is fog köhögni, így marad a hörgés. Friss levegő, hát ütögetés és porlasztó ami még segíthet. Nem vészes a dolog, csak szörnyen hangzik ha hörög, de szerencsére nem a tüdeje.
Pénteken Éva jól megdolgozta, megdolgoztatta így ebéd után aludt egy jó nagyot :)

Ami engem kicsit zavar, hogy Fefe mostanában nem beszél. A figyelme és a nézése sokkal jobb, lehet hogy most az a része fejlődik. Állni továbbra is egyszerűen imád. Kapja ugyanúgy a tojássárgáját, halolajat ezért remélem ez valami időszaki akármi. 

Jövő héten ismét sűrű hetünk lesz, de miért is unatkoznánk :) 

Ja igen, és a majdnem a legfontosabb, hogy szinte nincs epis roham :) A szinte az azt jelenti, hogy éjszaka vagy hajnalban max 1 kicsi görcs becsúszik, de ez már szuper. Mivel éjszaka jól tud aludni, átalussza az egész éjszakát, ezért persze már 7-kor kukorékol, na de lássuk be ez nem olyan nagy probléma (csak kicsi nekem) :)

Nincsenek megjegyzések: