2014. június 28.

Összesítés és készülődés :)

Ismét eltelt kicsit több mint 1 hét az utolsó bejegyzésem óta :)
Mik is történtek?

Sajnos kell Fefének esténként gyógyszert kell szednie, mert a vizeletében magas a baci szám, a kontroll vizsgálatnál is magas lett, így 10 napos kúra után újabb vizeletvizsgálat lesz. Fefe összegyűjti a pisijét, és nappal 1, jó esetben 2 alkalommal pisil, éjszaka viszont 2* biztosan így a húgyhólyagban pihenő pisi bacikkal van tele. Tisztítunk.

Endokrinológia eredményét még nem kaptam meg, de a doktornővel annyit sikerült beszélni, hogy a hormon szintje normális, tehát még mindig nem tudjuk mitől szőrös Fefe nemi szerve. passz hogyan tovább.

13-án utazunk Varsóba az Olinek terápiára :D juhééé. Ettől ismét nagy előrelépést várunk, főleg a kezek lazításában,, nyújtásában és a stabilabb tartásban szeretnénk javulást. Lesz délelőtt 2,5 órás torna, majd délután egy kézterápia. A repülőjegy megvan, a szállás lefoglalva és előleg kifizetve. OEP-től még a határozatot nem kaptam meg, de megkapjuk a terápia támogatását, a többit még nem tudom pontosan, egyeztetés alatt van.

Szerdán voltunk Tropicariumban. Fefének a nagy akváriumok biztosan tetszettek, azokat nagyon figyelte :D nekünk meg a többi. Láttunk cápát (szeretem), úszott a fejünk felett, jó volt :)

Voltunk lovagolni is, most hogy nyári szünet van, így heti 2 alkalomra bővítettük ezt a programot.

Persze folyamatosan van torna itthon, hol  tornász mozgatja át alaposan, hol én olyan lazábban.

Kedden fogászat jön, ecsetelésre kell visszamenni.

Majd utazás előtt lesz még egy neurológiai kontroll és egy budai rehab kontroll.

Képek vegyesen: 
Tropicarium

Kicsit kényelmesen :)
Megint Fefe nyert, nincs gördeszkás torna :)

Nagybácsi biciklis szerkójában



Persze sikerült 1 nap alatt 2 olyan autóssal is találkozni akinek nem sikerült észrevennie a mozgáskorlátozott táblát és festést:


Nincsenek megjegyzések: