2015. február 27.

Minden a legnagyobb rendben :)

Szerencsére csak jó dolgokról tudok beszámolni.
Fefe lábai már nem fájnak, sokkal lazábban és ez a 24 órára nagyon pozitív hatással van. Az autóban nincs sírás, nyugodtan tud utazni.
Új ágyat kapott, ami másik helyre lett rendezve mint volt az előző, mosolyogva és kipihenten ébred :)

Az ágy vasárnap érkezett, még erősen lakk szagú volt, így kicsit felfordítva a megszokott rendet, mi Fefével anyuék ágyában aludtunk, anyu meg apu kint a nappaliban (kinyitható a kanapé)
Hétfő reggel Fefe oviban volt, így jött a remek ötlet (Mamának), hogy akkor ha már úgy is büdös van a szobában, fessünk... februárban .... festettük, így még a mai napig illatos a szoba :) de sebaj, szép lesz.
Kb 6 éve lett narancssárga színűre festve az északi fekvésű szoba, ami sötét is volt már és igazából unalmas. Most lett fehér, néhol még foltos (egyedi), de nagyon szép lesz ha készen lesz.
Folyamat képei:



Az én ágyam, amint rá lesznek szerelve a lábakra görgők, begurítható lesz Fefe ágya alá.
Kicsi Manókám az előző ágyát kinőtte, alacsonyan volt nagyon, így most kapott egy szuper nagy ágyat ami magasra van emelve, hogy könnyebb legyen az életünk.
Az előző ágy vízér-ben volt, és ahogy kikerül abból Fefe sokkal jobban alszik, mosolyog reggel mikor felébred :)
Mosolyog mikor megérkezünk az oviba:
Picit nekem furcsa a jobb láb állása (szerintem nagyon kifordul), de remélem hogy ez "normális" és erősítéssel jobb lesz.

Állni nem akar, térdelésnél viszont fejt ki erőt a lábaira.... meglátjuk mennyire tudjuk erősíteni a lábait az álláshoz. Nem az a legfontosabb, hogy álljon, de ha lehet próbálkozzunk vele. Egyenlőre fixen állítóban áll, ott sok választás nincs, terhelni kell a csípőt is ahhoz hogy a vápa fejlődhessen, de ez nem okoz fájdalmat. Mászni is próbálkozunk, bicikli is megy, vasárnap pedig újra lovaglás lesz :)

Az ovi annyira fárasztó dolog, hogy még itthon is kell pihenni kicsit :)

A savlekötő eredményes, 1 hét alatt 3 nap is volt már amikor nem okozott görcsöt neki a reflux. Még 1 hétig marad 1/4 tabletta, majd emeljünk 1/2-re ha szükséges. A fene vigye el ezt a refluxot :( (én még a tejre is gondolok, hogy problémás..... meglátjuk) Egyenlőre a reggelijébe a tejet próbálom kicserélni pl kókusztejre (kekszet szokott enni).

Szépen visszaállunk arra, hogy Fefe GYEREK, legyen oviba, szereti és szeretik, heti 2* jön a szuper tornászunk Fefét edzeni és magát is :), újra megyünk lovagolni. Várjuk végre a jó időt, mehessünk kirándulni :)

Nincsenek megjegyzések: