2018. május 1.

Kis Balatoni kiruccanás

A hétfői program Balatoni kirándulás volt.
Reggel indultunk testvéremhez Kőröshegyre. Gondoltuk, hogy Szántódról komppal átmegyünk Tihanyba, majd ott kis csavargás után irány vissza, sétálunk egyet Balatonföldváron a strandon, és este irány haza.
Nem szerettünk volna ott tölteni az éjszakát, gondolva a másnapra amikor biztosan sokan indulnak Pest felé, és nem szerettünk volna minden fűszálat megnézni az M7 mellett :)

Na, a tervek azért vannak, hogy felrúgjuk őket igaz :)

Az indulás terv szerint ment, az érkezés is. Testvéremnek nem volt kedve kirándulni, és mivel Ferkót is elnyomta a Kőröshegyi friss levegő, így gondoltuk, hogy oké, kertészkedjünk kicsit :) Nagybácsi mondta, hogy lehet akkor ágat aprítani :) oké, nagyon jó buli, van 2 kis kupac (még a tavaly nyáron vágott fa), ekkor kb 10.30 lehetett. Az aprítás olyan jól sikerült, mert hogy mindig akadt még pár frissen vágott ág, hogy du 4-kor végeztünk :) Ekkor kis felfrissülés után, elmentünk vacsizni Szántódra, majd irány hazafelé.
A tegnapi utazás már nem tetszett a főnöknek, így hazafelé volt csapkodás a kocsiban.

A mai napi majálisozás meg teljes egészében meghiúsult, Ferkó szinte az egész napot átaludta.
Kíváncsi lennék mi van az okos buksijában, hogy 1-1 nap aktív és 1 percet sem alszik napközben, majd képes átaludni napokat. Fránya idegrendszer, de hát ugye nem dőlt össze a világ, hogy itthon maradtunk ma, így itthon is kertészkedtünk :D

Kőröshegyi jó levegő :)

Természetesen a szálka nem hiányozhat
nagy munkában vagyunk

Én értem és persze legyenek fizetősek az utak, még azért sem háborgok, hogy 10 napos a legrövidebb időre szóló pályamatrica, de az már felháborító, hogy az M7-es autópálya Siófoktól Nagykanizsa felé, járhatatlan a külső sávban. Hova és minek fizetünk ha nem azért, hogy ezek az utak járhatóak legyenek? Esélytelen a jobbra tartás szabálya, mert szétesik az autó, agyrázkódást kapsz......




Nincsenek megjegyzések: